Alla inlägg den 21 februari 2013

Av Von Johansson - 21 februari 2013 12:46

 

Det vart inte en målfest igår mot Örebro precis. Ynka 1 mål, men va gör det när vi har riddarväggen i mål som spokade igen totalt mot sitt gamla lag från gnällbältet. Dock med en del tur men en bra målvakt ska ha tur och en del hjälp av burgavlarna. Precis som "Riddarn" hade igår. Ett skott i stolpen som studsade tillbaka Mellan "Riddarns" ben så han kunde blockera pucken, det var ett par svettiga sekunder må jag säga.

Annars så var det en tråkig 1:a period där inget av lagen vill ta tag i takt pinnen utan, Oskarshamn som vanligt var väldigt sega på rören och Örebro såg rätt ta fatt ut dom också för att vara ärlig.

Andra perioden vart det mera fart och IKO tog kommandot och mycket riktigt så kom det enda målet också i den här delen av matchen. Den suveräna Victor Backman skickade in sin egna retur och i och med detta så har Backman nu gjort poäng i sammtliga sina 7 matcher i IKO tröjan!

Tredje perioden stängde Oskarshamn matchen riktigt bra och gav inte Örebro en chans till kvittering men sen har vi ju en VÄGG mella stolparna!

Sen läste jag på Svenska Fans forum att det gnälls om BFS supporter resa, snälla lägg ner gnället och gör det bättre själva. Tänka alla dom som lägger ner sin fritid för att annordna resor till IKO:s borta matcher, ge dom cred iställt för att dom ens försöker att annordna dessa resor.

NI SOM HÅLLER I RESORNA FORTSÄTT MED ERAT JOBB! UNDERBART ATT NI GÖR ATT!

Nu på lördag väntar Karlskrona på bortais. En match där Oskarshamn kommer få bästa tänkbara stöd då Blue Front Support tömmer sin kassa och ställer upp med 2 bussar! Räknar med att det blir cirka 130-150 tillresta Oskarshamnare på plats. Det kan bli årets Hockey fest då IKO kan säkra en PO plats!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards