Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Von Johansson - 28 februari 2013 10:25

Ikväll är det dags igen. Motståndet är Asplöven. Arena Oskarshamn kommer att vara proppad med folk då det är dags åter igen för "Fullsatt", med andra ord gratis inträde.Och det kan vara den sista hemma matchen för säsongen! Detta är en match som man inte kan stanna hemma utan man måste ta sig till Arenan för att nu stötta vårat kära Oskarsham, för dom behöver verkligen det för att hålla sig kvar på rätt sida av strecket.


Kl 19:00 är det dags!


Men för en annan så missar man hela festen tack vare att man jobbar, vissa hade ju tur och fick ledigt men en annan som är lite slö kom ju då sist och fick inte ledigt. Blir att man kommer följa matchen via webben denna gång. Hoppas nu för fan att IKO visar vad dom går för, att dom vill visa att dom VILL spela Play Off! Att dom vill förlänga säsongen liiite till!


Asplöven har vi haft problem med innan. Titta bara på den otroligt pinsama matchen som vi gjorde på deras hemma is. Leder med 4-1 och sen vips tappar vi allt och förlorar. Detta får inte ske ikväll! Det finns inte på kartan! Vi måste ha 3p ikväll! IKO slåss om en säkrad Play Off plats och Asplöven behöver bara ha 1 pinne för att säkra sitt allsvenska kontrakt inför nästsa säsong så det kommer att vara 2 lag som krigar för vinst ikväll men jag hoppas verkligen att IKO knyter säcken!


Forza nu IKO!


/VonJohansson

Av Von Johansson - 28 februari 2013 10:11

Efter en dålig innledning på säsongen så verkar nu Stanley Cup mästarna vaknat ur sin dvala! I nattens match mot Detroit Red Wings kom lagets 5.e raka seger efter att Anze Kopitar #11 gör ett klass mål där han fintar upp Red Wings målvakt upp på läktaren och tillbaka!

Slut siffran hamnade på 2-1 till Kings. Matchen förövrigt startade med att Wings öppnade med målgörandet på ett litet märkvärdigt sätt. Nästan på Salo manér släpper Jonathan Bernier #45 in pucken via plocken, upp i luften högt högt högt för att pucken sedan träffar Jonathan Bernier´s mask i bakhuvudet och sedan studsar in, aj aj aj tänkte nog alla fans vid den tidpunkten. Men Kings kom tillbaka efter en snygg styrning i PP utav Jeff Carter #77 som nu har gjort 9 poäng på 9 matcher, riktigt het har han varit nu och hoppas att det håller i sig samt han leder den interna mål ligan med sina 10 mål på 17 matcher.

Med denna seger så klättrade nu kings upp från 7:e plats upp till en 5:e plats i Western Conference och totalt i ligan så ligger dom på en 11:e plats.

 

NHL
Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards