Alla inlägg den 6 mars 2013

Av Von Johansson - 6 mars 2013 09:30

Det har varit otroligt mycket jobb den senaste tiden och har verkligen inte haft tid att ens starta datorn! ILLA! ja JÄVLiGT ILLA! Men så är verkligheten. Det har varit en tråkig piss vecka med 4 förbannade förluster mot dom 4 sämsta lagen i Hockey Allsvenskan. Karlskrona, Almtuna, Asplöven och Tingsryd. Fy fan säger jag bara vilken tråkig vecka det har varit. Men Men vi klarade oss till PO tack vare att Almtuna spöade skiten ur Mora med 5-1!


Så nu är det PO TIDER! Den bästa tiden på hela jävla säsongen.

Vi börjar med matchen igår mot Karlskoga. Senast vi mötte dom i Arenan så STOR spelade Riddewall och vi vann med 4-0! Trodde att detta skulle bli en tuff match, en ful match då BiK spelar...ja inte är det hockey i alla fall och mycket riktigt så satt BiK mer i utv.båset mer än vad dom var på isen. Och tack vare det så gjorde IKO hela 4 PP mål! på raken! Kan inte minnas att det har hänt på länge och det stämmer då det senast hände var 2007! Tack vare detta stor spel så spöade vi skiten ur BiK med hela 7-4! Detta var en magisk kväll. Glöden som spelarna visade har dom inte visat på länge så denna PO serien kommer att vara otroligt rolig att följa! SÅ FÖLJ DEN DU OCKSÅ!


Nästa match är idag mot DIF där dom kommer nog att få en av dom tuffare matcherna MEN vi kan skrälla! Spelar vi som igår så kommer DIF att få en tuff match på Hovet.



Spelar Rykte:

Evan vet vi sen tidigare att han försvinner efter denna säsong :( men nu finns ett rykte som är rätt väntat och det är att Sam Lofquist försvinna. Otroligt tråkigt då jag personligen tycker om denna spelare. 2 säsonger i IKO där han har varit en av Blue Front Supports idoler. Hoppas att Roger Jönsson försöker att ha kvar våran "Kaviar Sam"

Ovido - Quiz & Flashcards