Alla inlägg den 19 mars 2013

Av Von Johansson - 19 mars 2013 07:00

Vi börjar med gårdagens kval för IKO:s J20 där dom var tvugna till att ta minst 1 poäng mot jagande Linköpings HF.

Matchen startade med mycket jävlar anammar och tufft fysiskt spel av Oskarshamn och som var storleken större. Var på första pucken hela matchen och gick in 100% i varje närkamp.
Men Linköping började med målen, en slumpskott som jag anser att Anton Dunåker skulle ha tagit slank in och ställningen var 0-1 till LHF.

Det tog inte många minuter innan LHF sköt åter igen ett slumpskott som slank in bakom Dunåker. Men IKO reste sig och kom ikapp. Och i slutet av andra, rättare sagt 19:59 i andra perioden satte IKO 3-2!
I tredje perioden trodde vi att IKO skulle köra över LHF men dom stog upp och lyckades kvittera! En nervig match, oliiidligt spännande dom sista 10 minuterna, LHF var tvugna att satsa allt! Så LHF Plockade ut målvakten och gick all in men då tog #81 Asplund pucken och med en backhand lyfte han in pucken i tom bur!
4-3 till IKO och IKO klara för elit nästa säsong också!
Grattis grabbar!

Sen idag fick jag läsa på Twitter samt OT:s Sportbladet att våran "kaviar Sam" är förmodligen klar för Djurgårdens IF. Riktigt tungt tapp men förståeligt då han har kvalitén för att kunna spela en högre nivå. Tungt tungt tungt, vill inte se Sam i ett annat lag i allsvenskan än i vårat IKO men man får hoppas på att Järnkaminerna tar hand om våran Sam. Beskedet om det är klart kommer förmodligen ut idag Tisdag om det är klart eller inte

Ovido - Quiz & Flashcards